Menu Luk

Dyrkning af melon

I år skal jeg igen prøve kræfter med melon.

Det gik mildest talt elendigt sidste år.

Så i år er endnu et selvstudium i at lære at dyrke melon. 🌱

Jeg skal prøve 2 sorter:

– Vandmelon Sugar Baby

– Netmelon Retato Degli Ortolani

De skal begge sås her i slut april/start maj.

Jeg vil prøve både at dyrke dem i drivhus og på friland. 🌱

Forspiring af melon:

dag 1, (20 april)

Jeg fyldte nogle potter næsten helt op med jord, fugtede jorden med vand, lagde et melonfrø på jorden, og dækkede den derefter til med Ca 0,5-1 cm jord. Derefter fugtede jeg jorden yderligere med en forstøver.

Nu skal de have et par pift af en forstøver et par gange om dagen og stå lyst og varmt, indtil spirene dukker op 🌱


🌱Alle mine indlæg omkring såning og forspiring, vil jævnligt blive opdateret hele vejen igennem plantens vækst, med tips og tricks, billeder og forklaring af hele processen fra frø til plante til høst.

Så du kan følge processen her i dette indlæg. 🌱

Opdateres…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *