Til en stor bradepande
Du skal bruge:
Til selve kagen
500 gr. hvedemel
500 gr. sukker
5 teskefulde bagepulver
9 teskefulde vanillesukker
500 gr smeltet naturli Smørbar
4 store mosede bananer
4 dl. sødet soyadrik m vanille (f.eks den blå fra Naturli)
2 store spiseskefulde peanutbutter
4 store spiseskefulde kakaopulver
Til glasur:
75 gr. plantebaseret smør
375 gr. flormelis
4 teskefulde vanillesukker
2 spiseskefulde kakaopulver
6 spiseskefulde kaffe
Fremgangsmåde:
Start med selve kagen.
Rør alle de tørre ingredienser grundigt sammen, bortset fra kakaopulveret.
Smelt smørret og mos bananerne.
Tilføj soyadrik, bananer og det smeltede smør. – rør grundigt sammen.
Del derefter dejen op i 2 lige store portioner.
I den ene halvdel tilføjes peanutbutter
I den anden halvdel tilføjes kakaopulveret.
Hæld derefter den ene slags dej i bradepanden og hæld derefter den anden ovenpå.
Du kan røre kort rundt i det, hvis du ønsker et lidt mere marmor agtigt look.
Derefter sættes kagen i ovnen.
200 gr alm. Ovn / 185 gr varmluft i Ca 45 min.
Ingen ovne bager ens, så tjek den efter 40 min. med en gaffel ❤️
Når kagen er kølet ned, så skal glasuren laves.
Alle ingredienserne kommes i en gryde og varmes roligt op under omrøring.
Det må ikke koge.
Når glasuren er en blød, tyk, lækker masse, er den færdig og hældes straks på kagen. (det skal gå lidt tjept da den hurtigt størkner)
Velbekomme!