Det skal du bruge:
1 løg
4 fed hvidløg
1 mild chili
3 spiseskefulde olie
3 grøntsagsbouillonterninger
2-3 teskefulde salt
1/2 teskefuld peber
1/2- 1 spiseskefuld tørret rosmarin
100 gr. tomatpuré
250 ml vegansk fløde
1 lille glas syltede grillede peberfrugter (fås i de fleste dagligvarebutikker og giver en fantastisk smag til retten, brug gerne lidt af væden også)
1 dåse baked beans
1 æble
500 gr squash
100 gr bladselleri
200 gr hvidkål
150 gr grønne bønner
1 spiseskefuld hvidløgspulver
2 spiseskefulde sød paprika
1,75 liter vand
1 pakke hälsans kök filet stykker (en form for vegansk kyllingerstatning) – Kan selvfølgelig undlades og skiftes ud med flere grøntsager, eller evt bælgfrugter eller andet.
Fremgangsmåde:
Svits de snittede løg og hvidløg i gryden til de er møre og gyldne.
Tilføj derefter alle de resterende ingredienser bortset fra baked beans, tørret rosmarin, fløde og filet stykker.
Lad det koge indtil alle grøntsagerne er møre, imens steger du filet stykkerne på panden til de er lækre og gyldne.
Når grøntsagerne er møre tilføjer du de sidste ingredienser, smager til og voila! Så er retten færdig✨
Velbekomme 🌱
Suppen indeholder ca. 66 kcal pr 100 gr.