Menu Luk

Veganske Chokolademuffins, med banan, appelsin og vanille

Tid: 20-30 min

Antal: ca 11 stk

Sværhedsgrad: Nem

Du skal bruge:

125 gr. Hvede mel
125 gr. Sukker
3 Spiseskefuld kakao
1 1/2 teskefuld bagepulver
2 teskefuld vanillesukker
125 gr. SMELTET Naturli Smørbar
1 moset banan
1/2 dl. Frisk appelsinsaft (juice kan også gå an)*
1/2 dl. Sødet soyadrik m. Vanille (f.eks den blå fra Naturli’)

Fremgangsmåde:

Alle de tørre ingredinser røres grundigt sammen.
Derefter hældes de flydende ingredienser og banan i dejen.

Omrøres grundigt, fyldes i muffin forme og sættes i ovnen på 175 gr i ca. 15 min.

Herhjemme laver vi både hvid glasur og chokoglasur og dekorerer med, og drysser med kokosmel.

*hvis du ikke har appelsinsaft, kan du skifte det ud med mere soya drik.

Tip:

Gang opskriften med 5, og så har du til en hel bradepande chokoladekage! Giv den ca. 50 min i ovnen ved 180 grader varmluft😃

Tip:

Drys kagen med hakkede nødder😍

Husk!

En chokolademuffin går man aldrig galt i byen med!🌱😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *