Menu Luk

Ovnbagt tomatsuppe

Ingredienser:

1500 gr. tomater

350 gr. peberfrugt

2 store løg

7 fed hvidløg

1 æble

1/2 spiseskefuld rørsukker

1 spiseskefuld tørret oregano

1/2 teskefuld tørret rosmarin

1 spiseskefuld salt

1/4 teskefuld peber

1/2 spiseskefuld paprika

4 spiseskefulde olivenolie

Fremgangsmåde:

Skær hele molevitten i grove stykker og smid det i et ildfast fad.

Drys krydderier og olie ud over.

Giv det 1 – 1,5 time i ovnen ved 200 gr.

Rør det rundt 1-2 gange undervejs.

Det er færdigt, når grøntsagerne er møre og lækkert gyldne.

Nu skal hele herligheden blendes med 4-6 dl vand – alt efter hvor tyk du ønsker din suppe 💚

Nu skal suppen lige koges op kort i en gryde og så er den færdig!

Serveres med pasta, nudler, vego balls, kikærter, kidneybønner, æbletern eller hvad du nu har lyst til.

Lav evt. disse glutenfri boller til suppen🌱

Glutenfri veganske græskarboller

Velbekomme!


🌱 Tip:

Jeg skærer ofte peberfrugter og tomater der er tilovers fra køkkenhaven, smider dem i fryseren og så bruger jeg dem netop til denne ret, det er så nemt bare at smide dem frosne i et fad og så i ovnen. Bagetiden bliver lidt længere men ellers er der ingen forskel 🌱

🌱 Tip 2:

Jeg kan godt lide at si suppen efter den er blendet, for at undgå det værste skind og kerner, men det behøver man jo absolut ikke🌱

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *