Du skal bruge:
(Til en hel blenderfuld)
900 ml. Soyamælk m. Vanilje (fra Naturli’)
550 gr. Neutral Soyayoughurt (fra Alpro)
2 spiseskefulde Sukker*
1,5 teskefulde vanilje Sukker
Saften fra 1/4 frisk citron
Fremgangsmåde:
Hele herligheden smides i blenderen, til den får ønsket konsistens, og smages til.
Tip:
*Det hvide sukker kan godt undlades, især hvis du vælger at bruge en af de andre yoghurt varianter, da de er meget mere søde i smagen.
– Brug gerne alpro yoghurt med Lime, Blåbær eller Vanille i stedet, det smager SÅ godt.
– Forsøg dig med at blende frosne bær i, det smager fantastisk.
– Prøv med frisk frugt, bær eller cornflakes i stedet for kammerjunkere.
“Så er vi klar til” ligegyldighederne”
Denne koldskål smager som ganske almindelig ikke-vegansk koldskål.
Min kæreste var mega skeptisk overfor det veganske køkken i starten, så jeg måtte snyde ham op til flere gange med forskellige madvarer, så han på den hårde måde, fandt ud af at vegansk mad ikke ødelagde hans verden.
Jeg stod klar med koldskålen en dag han kom hjem fra arbejde, han fik julelys i øjnene, smagte på den og udbrød: Mmmmh!! Han hældte en enorm portion op og spiste lystigt af det, indtil han så mit lumske ansigtsudtryk. Dér vidste han at han var blevet “lokket i fordærv”. Men morsomt var det nu.
Velbekomme 🌱