Ingredienser:
1 stort løg
3 fed hvidløg
3 dåser snittede asparges
1 spiseskefuld olie
7 store spiseskefulde gærflager
2-3 grøntsagsboullion terninger
1/2 teskefuld hvidløgspulver
1/2 teskefuld salt
1/2 tsk peber
250 ml plantefløde
250 ml. vand
Fremgangsmåde:
Snit dine løg og hvidløg og svits dem i olien.
Dræn dine dåseasparges, GEM VÆDEN.
Når løg og hvidløg er klar, så hæld væden fra asparges i gryden, sammen med alle de øvrige ingredienser bortset fra de hele asparges. Lad koge op.
Til sidst hældes aspargesene i og gryden tages af varmen.
Blend suppen til den bliver blød og lækker.
Serveres med stegte tofutern, vegoboller fra Naturli’ (som er brugt på billedet), rugbrødsknas eller andet du har lyst til.
Lav evt pandebrød til med denne opskrift:
“Sundere” Vegansk snobrød uden gær. – Kimmie Modsat” https://kimmiemodsat.dk/sundere-vegansk-snobroed-uden-gaer/
Suppen Indeholder Ca. 65 kcal pr 100gr.
Velbekomme 🙏 💚 🌱