Menu Luk

Grøn karrysuppe med kulling

Du skal bruge:

600 gr. Friske tomater

600 gr. Squash

150 gr. Peberfrugt

2 milde chili pebre

7 gr. Ingefær

2 løg

8 fed hvidløg

3 stængler bladselleri

2 gulerødder

6 Limeblade

2 Bouillonterninger

700 ml vand

1 dåse kokosmælk

1 ds grøn karrypasta

2 spiseskefuld tamari

1 tsk salt

1/4 tsk peber

En pakke plante”kylling” – helst bitar fra hälsans kök, eller Like Meat chicken chunks.

2 spsk olie til stegning

Fremgangsmåde:

Hak chili, ingefær og hvidløg fint.

Blend tomaterne.

Snit, bladselleri, gulerødder og løg og svits dem af i en sjat vand i gryden. Efter 5 minutter tilføj chili, hvidløg, ingefær og karrypasta. Svits yderligere 3 min.

Steg halsans kök bitar på en pande efter anvisningen på pakken og sæt det til side.

Hæld derefter alle de resterende ingredienser i gryden bortset fra hälsans kök bitar, og lad retten simre i ca. 20 min. Eller indtil grøntsagerne er så møre som du vil have dem. Tilføj til sidst halsans kök bitar.

Smages til og serveres som den er eller evt lav pandebrød med denne lette opskrift:

“Sundere” Vegansk snobrød uden gær.

Velbekomme 🌱

Så er vi klar til “ligegyldighederne”

Jeg blev inspiret af min veninde Randi. Hun snakkede om at hun havde lavet en karrysuppe med grøn karry for nyligt, så det skulle jeg da prøve af.

Resultatet blev ret godt og kalorieindholdet pr 100 gr er omkring de 60. 🌱

Jeg elsker supper!

Jeg elsker at alle grøntsagerne i denne suppe bortset fra løg, hvidløg og ingefær er fra egen avl 😍

Det er lidt blær lige at gå ud i haven og høste alverdens skønheder 🌱

Hvis du også er interesseret i at dyrke egne grøntsager, så kan du kigge lidt rundt herinde, under fanen Køkkenhaven. Der finder du guides til dyrkning af flere forskellige grøntsager 🌱

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *