Til Ca. 33 stk
Det skal du bruge:
160 gr. Blødt Smør (naturli’ smørbar eller anden plantesmør)
110 gr. Havregryn (både grove og fine kan bruges)
130 gr. Sukker
120 gr. Hvedemel
6 store spiseskefulde lys sirup
4 teskefulde vanille sukker med top
1 teskefuld bagepulver
1 spiseskefuld vand
Eventuel Twist:
2 teskefulde kakao
1 håndfuld hakkede mandler
Fremgangsmåde:
Start med at blande alle de tørre ingredinser godt sammen, og derefter hældes sirup, vand og smør i og blandes godt sammen.
Tænd oven på 185gr. Varmluft
Læg bagepapir på 2 bageplader
Lav derefter klatter med en teskefuld dej. Lav godt mellemrum mellem klatterne da de flyder ud når de bliver bagt.
I oven i 12-14 min.
De vil være bløde når du tager dem ud af oven. De bliver sprøde når de køler ned.
De kan holde 1 måned eller mere i en tætlukket kagedåse🌱
God fornøjelse!