Menu Luk

Veganske Havreflager med og uden twist

Det skal du bruge:

160 gr. Blødt Smør (naturli’ smørbar eller anden plantesmør)

110 gr. Havregryn (både grove og fine kan bruges)

130 gr. Sukker

120 gr. Hvedemel

6 store spiseskefulde lys sirup

4 teskefulde vanille sukker med top

1 teskefuld bagepulver

1 spiseskefuld vand

Eventuel Twist:

2 teskefulde kakao

1 håndfuld hakkede mandler

Fremgangsmåde:

Start med at blande alle de tørre ingredinser godt sammen, og derefter hældes sirup, vand og smør i og blandes godt sammen.

Tænd oven på 190gr. Varmluft

Læg bagepapir på 2 bageplader

Lav derefter klatter med en teskefuld dej. Lav godt mellemrum mellem klatterne da de flyder ud når de bliver bagt.

I oven i 12-14 min.

De vil være bløde når du tager dem ud af oven. De bliver sprøde når de køler ned.

De kan holde 1 måned eller mere i en tætlukket kagedåse🌱

God fornøjelse!